AVC fra kjøretøyets perspektiv

Team 0x27 var vinneren av årets AVC, den autonome kjøretøykonkurransen satt på av SparkFun Electronics. Du finner video av de to løpene fra denne oppføringen (den tredje løpingen ble ikke ferdig). Vi elsker det at det er et innebygd kamera som tar opp både video og lyd av løpet fra bilens synspunkt. De har ikke oppdatert sin lagside ennå, men vi er sikre på at de når de er ferdige med å feire.

På første løp valgte laget ikke å bruke hindring, og her kan du se det som utrydder en av fatene fra banen (dette er den andre den tok med Hulk-lignende raseri). Disse kollisjonene holdt ikke det fra å fullføre kretsen. På andre runde slo det ikke inn i noe. På grunn av hoop-fradraget (en bonus for å tråkke nålen under løpet) kom den offisielle tiden på 2,08 sekunder. Likevel er den ujusterte tiden på 32,08 sekunder en kurspost og slo den raskeste etterbehandleren fra den luftbårne gruppen Compeititors. Hyggelig.

Seriøst, denne videoen bare sprekker oss opp!